Klubben din hjälp med att vara Golfvärd kvällstid

Publicerat: 2024-08-27 10:49

På grund av skadegörelse på banan så behöver klubben hjälp av Golfvärdar kvällstid.

Golf- och banvärd efter kl 18:00

Under de senaste veckorna har vi fått påpekande från ett större antal medlemmar att det förekommer spelare som inte betalar sin greenfee och förstör vår fina bana. Detta sker, enligt dessa medlemmars påpekande, efter receptionens stängning.

Detta har medfört att flera medlemmar ställt sig positiva till att någon dag i veckan vara ban-/golfvärd 18-21 för att stävja detta beteende.

Klubbens ställer sig oerhört positiv till detta och ber därför de medlemmar som är intresserade att hjälpa till med att vara golfvärd efter kl 18:00 att anmäla sitt intresse till receptionen eller per mail:

klubbchef@orestadsgk.com

Klubben ställer golfbil till förfogande för detta plus material att anteckna information.
Mandat för golfvärd är följande:

Kontrollera om greenfee är löst (greenfee-tag eller medlemsbricka eller annat bevis för betalning av medlemsavgift skall visas upp)

·       Om greenfee ej är betald skall golf-id och namn noteras (gäller för spel  på 18-håls eller 9-hålsslinga). Endast namn om spel sker på korthål.

·       Om greenfee ej är betalas ska spelaren krävas på dubbel greenfee eller avvisas från banan omedelbart.

·       Icke betalande spelare kommer att anmälas till ordinarie klubb och Skånes golfförbund för vidare hantering

·       Kontrollera beteende på banan. (Golfvett, återställande av torvor, laga nedslagsmärken etc). Golfvärd har alltid rätten att avvisa spelare för regelvidrigt beteende.

Klubben tackar på förhand för hjälpen.